Web Tooling

Het ontwikkelen van database-gestuurde webapplicaties en back-end applicaties voor websites maakt een groot deel uit van de ICT-oplossingen die Pro Vocem aanbiedt. Graag laten we onze oplossingen voor zich spreken:

 • Plenr.
 • Pro Vocem is samen met Voorloper.com bezig met de ontwikkeling van een online samenwerkingsagenda & -planningsprogramma.

 • DeltaSafe
 • DeltaSafe is een opleidingsinstituut voor o.a. de beveiligingsbranche, waarvoor Pro Vocem niet alleen de website heeft ontworpen en gemaakt, maar ook het inlogsysteem voor cursisten en opdrachtgevers heeft ontwikkeld, waarin de relevante delen van de studentenadministratie (voor de ingelogde partijen) toegankelijk zijn gemaakt.

  Update 2010: ondertussen is de studentenadministratie zodanig gegroeid dat een nieuwe oplossing nodig werd - de administratie is ondergebracht bij het hierin gespecialiseerde Coachview.net. Om de cursuskalender en inschrijving toch op de website te kunnen houden heeft Pro Vocem een NuSoap koppeling geschreven tussen de webservice van Coachview en de website van DeltaSafe.

  Update 2011: ondertussen is de website van DeltaSafe vernieuwd door een webdesigner! Wij linken daarom door naar een kopie van de oorspronkelijke site, die dus niet meer in gebruik is! Let op: de cursuskalender en de aanmeldpagina werken niet in deze kopie, omdat de NuSoap koppelingen zijn meeverplaatst naar de nieuwe site!

 • Photo Automanagement Agent
 • Deze website verraadt aan de buitenzijde zijn intelligente binnenste niet. Op de achtergrond wordt de aanwas van nieuwe fotobestanden op de webserver gedetecteerd en geïndexeerd. Zie het fotoalbum op de website van de school voor het 'resultaat'.

 • Grabbits Graankorrel Zoekterm Recursie
 • Hier zijn een aantal slimmigheidjes op de achtergrond toegepast om veelgebruikte zoektermen veelgebruikter te maken. Dit is o.a. gerealiseerd door de weergave van zoektermen van andere gebruikers en de registratie van statistieken bij het gebruik van de term door weer andere gebruikers op te slaan en daarmee weergavevolgorde van de pagina's te beinvloeden.

 • Developer Template System
 • Dit is een framework voor het online opzetten en editen van een eenvoudige maar wel flexibele website. Online kan HTML, CSS en scripts zoals JavaScript en PHP worden geedit. Het is geen CMS voor eindgebruikers, maar eerder een tool in het snel ontwikkelen van kleinschalige websites zonder je als webdeveloper druk te hoeven maken over 'waar alles moet', of zorgen te hebben over de architectuur en bestandsstructuur van je siteplan. De website van Pro Vocem is met deze DTS gemaakt!

 • Grandstream GXV3140
 • Voor deze telefoons heb ik voor een opdrachtgever een intranettoepassing gemaakt waarmee men het XML telefoonboek van een Grandstream GXV3140 VOIP telefoon kan editen. Op deze manier kan centraal 1 master XML bestand met het telefoonboek voor alle telefoons in het bedrijf up-to-date worden gehouden.

Recent nieuws

27-03-2012, 17:33:12
Update De website heeft vandaag een kleine update... (meer)

23-02-2012, 09:04:35
TimeFrame (3) De meat & potatoes van de app i... (meer)

14-01-2012, 11:24:07
TimeFrame (2) In de afgelopen weken hebben we de ... (meer)

22-12-2011, 19:11:37
TimeFrame Clusterbucket is gister van start gegaa... (meer)

24-11-2011, 10:13:53
Memory App (4) Gisteren 23 november is de hybri... (meer)

27-10-2011, 09:52:22
Memory App (3) Gisteren 26 oktober is de Memory... (meer)

30-09-2011, 18:59:17
Memory App (2) Vandaag is de programmeerkant va... (meer)

Alle berichten